Söndagsgänget 23/4

23 apr.

Söndagsgänget 23/4

Hitta nya kompisar att spela med!

Söndagsgänget

Söndagsgänget är tanken ska bli en grupp för dig som bara vill gå ut och spela en sällskapsrunda med några nya medspelare. Det är inte alltid så lätt att hitta någon att spela med men i Söndagsgänget är alla välkomna.

Vi testar detta koncept 16 april, 23 april, Valborgsmässoafton 30 april och 7 maj. Efter detta får vi se hur intresset har varit, förhoppningsvis utökar vi och det blir även ett Torsdagsgäng?

Detta är ingen tävling utan bara ett sätt att hjälpa er som inte har så många att spela med att hitta nya kompisar och på söndagar finns det alltid plats för dig att vara med och spela. Första start är 16.00 och sen så många tider som behövs till antalet anmälda, de som spelar 18 hål går först och de som spelar 9 hål därefter.

Välj om du har tänkt att spela 18 hål eller 9 hål. Du måste anmäla dig senast torsdagen innan kl. 08.00. Vetlanda Golfklubb lottar ihop alla som är anmälda och vi skickar ut en startlista senast kl.16:00 den dagen anmälan går ut.

Det kostar ingenting, det enda vi kräver är att du som är anmäld dyker upp på den tid du blir tilldelad. Får du förhinder så måste detta meddelas till shopen@vetlandagk.com eller 0383-183 28.

Anmäl dig här!