Hur betalar jag årets avgift?

Betala dina avgifter i MinGolf

I år är första året du inte kommer få någon faktura från oss utan du loggar in på MinGolf och där hittar du dina obetalda avgifter. 

För dig som tycker det är krångligt att betala över nätet finns både en film och lite hjälp nedan som förhoppningsvis underlättar hanteringen.

För dig som hade autogiro 2022, läs här.

 

Familjegrupp

Om du vill att någon annan i din familjegrupp ska kunna betala din avgift ändrar du detta i "Mina inställningar" och sen "Sekretess och nix". Du som är vårdnadshavare till någon under 18 år ska automatiskt kunna betala för denna junior. Tänk på att du kan inte låta någon annan betala din avgift om du ska kunna ta ut ett Friskvårdskvitto.

 

Videoförklaring

Titta gärna på filmen innan du börjar, klicka här.

 

Logga in på MinGolf

Klicka här för att logga in på MinGolf. Du behöver ditt Golf-ID (de 6 första siffrorna i ditt personnummer följt av ett bindestreck och sedan 3 siffror, tex. 740422-007) och ett lösenord. Har du glömt ditt lösenord kan du skicka efter ett nytt med att klicka på Glömt lösenord. Är det så att du inte får något nytt lösenord skickat till dig kan det vara en annan e-postadress registrerat på dig i systemet, då måste du höra av dig till oss med din rätta adress. Hör även av dig om du inte kan ditt Golf-ID.

 

Klicka på Obetalda avgifter

När du kommer in i MinGolf ska du trycka på Obetalda avgifter.

 

Två olika säljorganisationer

Du som är passiv medlem ska endast betala Medlemsavgift men tänk på att du som aktiv medlem måste göra två olika betalningar:

Medlemsavgift, ev. hyra av spelrätt och ev. bagskåp betalas till Vetlanda Golfklubb.

Spelavgiften betalas till Vetlanda Golf AB.

 

Du måste klicka i den lilla rutan till höger om summan för att kunna gå vidare. 

För dig som hade autogiro 2022, läs även här.

Vill du inte betala hela din avgift direkt så är det billigaste sättet Autogiro. Vi delar upp din avgift på 10 månader med första dragning i februari och sista i november. Detta kostar 17,50:- per dragning, alltså 175:- per år utan några andra avgifter. I samma avgift kan du koppla på fler familjemedlemmar om du önskar. Du ansöker om autogiro när du ser länken ovan. Läs fullständiga villkor här.

För dig som vill ladda ner din faktura på datorn för att spara eller skriva ut klickar du på denna ruta. Gör du detta kommer det dock dröja cirka 1 vecka innan vi ser din betalning och du blir aktiverad.

För dig som vill betala direkt med Swish eller kort. Du får därefter klicka på Nästa, sedan bocka i att du acceptererar köpevillkoren och Nästa igen.

Du måste inte ha en inloggning till Swedbank Pay

Klicka på Betala utan inloggning för att gå vidare.

 

Betala direkt

Klicka på Swish eller Kort för att göra din betalning direkt, följ sedan anvisningarna. Vi brukar alltid ha 28 februari som förfallodatum men i år har vi skjutit upp förfallodatum till 31 mars. 

 

Övriga betalsystem, MoreGolf och Swedbank Pay Checkout

Delbetalning via MoreGolf

Ansök om MoreGolf Mastercard, år 1 är kortet gratis därefter 295:- per år. Välj delbetalning på 6 eller 12 månader. 29:- per delbetalning. Mer information här. Du måste först ansöka om att få kortet och när den ansökan är godkänd kan du gå in igen på MinGolf och betala.

 

Swedbank Pay Checkout Faktura och Kredit

Väljer du Faktura eller Kredit vid bilden ovan tar Swedbank Pay över din betalning. Mer information om faktura och kredit.

 

Betala med kort på plats i Östanå

Är betalning över nätet inte alls för dig så är du välkommen ut till klubben och betala med kort (kontantfritt), kontakta dock kansliet för att komma överens om tidpunkt.

 

Aktiverad för att boka tid

Du måste betala både medlemsavgift och spelavgift för att du ska bli aktiverad i GIT så du kan boka golftider. Förfallodag är 230331.

 

Friskvårdskvitto

När du har betalat din spelavgift i MinGolf kan du därifrån ta ut ditt Friskvårdskvitto. Detta gäller dock ej dig som har autogiro, läs mer här. Vi är inte längre anslutna till Epassi då dessa tar 10% av avgiften, kolla med Epassi eller din arbetsgivare hur ni går vidare.

 

Familjerabatt

Vi har en maxavgift (medlemsavgifter + spelavgifter) för familjer (föräldrar + barn som är juniorer) som är 17300:-. Tyvärr kan inte vårt system ta hänsyn till detta så vi ber er som kommer upp i denna avgift att höra av sig till oss.

 

Behöver du hjälp?

Om du inte lyckas eller får problem med något kan du höra av dig till Åke på kansliet, info@vetlandagk.com eller 0383-189 46 så ska vi försöka hjälpa dig.

Telefontider:
Måndag och onsdag 07.30-16.00, lunch 12.00-13.00.

Tisdag och torsdag 09.30-16.00, lunch 13.00-14.00.

Fredag 07.30-12.00