Studiobygge

Studiobygge

Här kan du följa studiobygget, mest i bilder men även lite text. Nyaste inlägget överst.

23 maj

Sedumtaket (gräs) är på plats. Frivilliga målare håller på att måla hela studion, tack till Torbjörn Ekelöf, Anders Sommansson, Lars Krantz och Bo Hedbrant.

5 maj

26 april

24 april

Plattan är gjuten och stommen har börjat att byggas. 

4 april

Isolering klar, snart gjuter vi.

28 mars

Det ser inte ut att ha hänt så mycket men nu är all el, värme och vatten förberett under massorna. Snart gjuter vi plattan.

 

14 mars

Då kör vi igen!

11 mars

Bygget på paus efter kyla och snö men vi kommer snart igen.

3 mars

Det har grävts en kulvert (dike) från framsidan av huset vilket kommer förbinda klubbhus och studio. Där kommer det att ligga en massa olika ledningar, el, vatten, avlopp osv...

 

 28 februari

Dessa lokala entreprenörer kommer att bygga. Från vänster, Matthias (Lobsiens Elteknik), Göran (Nobergers Gräv), Magnus (Vetlanda Rör), Andreas, Ricky och Emma (Granflo Bygg).

 

Planritning

Studion kommer förutom plats för golfspel innehålla ett "pannrum", en toalett med dörr utåt som vem som helst kan använda som är på rangen eller efter 9 hål tex. Bollautomat, tvättställ för klubbor och blås möjligheter av golfutrustning efter rundan kommer även att finnas på ena gaveln.

 

Fasadritning

Platsen som studion byggs på är där gamla bollautomaten var placerad, bilderna ovan visar hur resultatet kommer att bli. Pricket över i:et kanske blir taket, som blir av Sedum, alltså tak med levande växter.

 

Bidragsgivare

Vi är oerhört tacksamma att vi kan komma att få dryga 2 miljoner i bidrag från Allmänna arvsfonden för att bygga studion.

 

Stort tack till Stiftelsen Werner von Seydlitz som gör stor skillnad för idrotten och föreningslivet i Vetlanda. Vi har fått 1 miljon i bidrag som ska gå till studio och vår nya värmeanläggning som byggs i samband med varandra.