Autogiro 2021

Alla måste registrera nytt autogiro

Det är fortfarande inte försent att anmäla ditt autogiro.

Fakturering av årsavgifter och AutoGiro Vetlanda GK har inför säsongen 2021 beslutat att ändra förutsättningarna gällande fakturering av spelavgifter, medlemsavgifter och bagförråds-avgifter samt förändring av betalningsalternativet AutoGiro bl a i syfte att minska klubbens administrativa arbete o kostnader för detta.

ALLA avgifter som Spelavgifter, Medlemsavgifter och avgifter för Bagförråd kommer fortsättningsvis att ”samfaktureras” av Vetlanda Golf AB. Detta innebär att Ni som medlemmar fortsättningsvis får endast 1 st faktura.

Har du inte betalat årets avgift kan du när som helst anmäla autogiro och vi delar då upp avgiften en gång i månaden på så många månader som det är kvar till den sista november.

Vi kommer även att tillämpa fakturering på en ”samlad familjefaktura”, dvs 1 person i hushållet får en samlad faktura för samtliga, vilket minimerar hanteringen för oss alla. Detta innebär att all hantering av AutoGiro framöver kommer att ske via Vetlanda Golf AB, vilket innebär att Du som medlem måste bistå med ett par åtgärder.

Vad Du som medlem MÅSTE göra:

1. Alla som önskar att betala via AutoGiro måste logga in på sin Internetbank och registrera ett NYTT sk ”AutoGiro-medgivande” för VETLANDA GOLF AB (ej som tidigare GK). Gör detta så snabbt du kan så underlättar det för oss alla. Får du upp en fråga om betalarnummer eller likande så ange ditt personnummer.

2. Vi vill dessutom att SAMTLIGA loggar in på Min Golf och uppdaterar Era uppgifter avs Adress, Epost-adress, telefonnummer mm, så där finns uppgifter som är aktuella.

Självklart så hjälper vi till med Era frågor och funderingar kring detta, en registrering av ett nytt medgivande av AutoGiro brukar vara en relativt enkel sak på de flesta banker, men är Ni osäkra så ska vi på bästa sätt försöka att assistera Er med detta.

Kontakta oss på 0383-18946 eller ekonomi@vetlandagk.com så svarar vi så fort vi kan.