Autogiro 2021

Alla måste registrera nytt autogiro senast 15 januari.

Fakturering av årsavgifter och AutoGiro Vetlanda GK har inför säsongen 2021 beslutat att ändra förutsättningarna gällande fakturering av spelavgifter, medlemsavgifter och bagförråds-avgifter samt förändring av betalningsalternativet AutoGiro bl a i syfte att minska klubbens administrativa arbete o kostnader för detta.

ALLA avgifter som Spelavgifter, Medlemsavgifter och avgifter för Bagförråd kommer fortsättningsvis att ”samfaktureras” av Vetlanda Golf AB. Detta innebär att Ni som medlemmar fortsättningsvis får endast 1 st faktura.

Vi kommer även att tillämpa fakturering på en ”samlad familjefaktura”, dvs 1 person i hushållet får en samlad faktura för samtliga, vilket minimerar hanteringen för oss alla. Detta innebär att all hantering av AutoGiro framöver kommer att ske via Vetlanda Golf AB, vilket innebär att Du som medlem måste bistå med ett par åtgärder.

Vad Du som medlem MÅSTE göra:

1. Alla som önskar att betala via AutoGiro måste logga in på sin Internetbank och registrera ett NYTT sk ”AutoGiro-medgivande” för VETLANDA GOLF AB (ej som tidigare GK). Detta kan Ni göra omgående men senast 2021-01-15, dvs innan vi fakturerar avgifterna för 2021.

2. Vi vill dessutom att SAMTLIGA loggar in på Min Golf och uppdaterar Era uppgifter avs Adress, Epost-adress, telefonnummer mm, så där finns uppgifter som är aktuella.

Självklart så hjälper vi till med Era frågor och funderingar kring detta, en registrering av ett nytt medgivande av AutoGiro brukar vara en relativt enkel sak på de flesta banker, men är Ni osäkra så ska vi på bästa sätt försöka att assistera Er med detta.

Pga av den rådande situationen med Covid 19 har det tidigare tagits ett beslut att såväl Åke som Bengt på kansliet tillsvidare kommer att jobba hemifrån, varför Ni som har frågor kring detta enklast kontaktar oss via mail till ekonomi@vetlandagk.com så svarar vi så fort vi kan.