Information från styrelsen

Efter 22 år som anställd i golfklubben har vi mottagit Erik Tejmarks uppsägning. Erik tog över efter Nils-Åke Heindorff redan 1998 endast 21 år gammal.

Erik Tejmark har genom sitt engagemang och målmedvetna arbetssätt hanterat klubbens utveckling och dagliga drift till en klubb med framtidstro och positiv utveckling.

Med Erik vid rodret har han på ett skickligt och positivt sätt hållit samman klubbens delar och projekt, allt från klubbens restaurang som drivs i egen regi, klubbens byggnadsprojekt, personalansvar och framförallt med en hög servicenivå till våra gäster och medlemmar. Vetlanda GK är idag inte bara en golfbana, klubben har utvecklats till en social mötesplats för alla åldrar där inte bara medlemmar träffas, här möts också icke golfare i olika event och träffar.
Erik är ett föredöme och en stor bidragande kraft till den klubb vi är idag.
Finns en klyscha som säger att man ska sluta när man är på topp och Erik Tejmark är fortfarande på topp efter 22 år.
Vi från styrelsen beklagar beskedet men har full respekt för Eriks beslut att gå vidare till ny utmaning. Vi önskar Erik all lycka och framgång i sin nya roll.


Styrelsen kommer inom kort att påbörja rekryteringsarbetet med att hitta en Klubbchef.


Erik Tejmark´s egna ord:

Efter 22 roliga år på Vetlanda Golfklubb känner jag att det är dags för mig att gå vidare mot andra utmaningar, 31/8 lämnar jag min tjänst på Vetlanda Golfklubb och låter någon annan ta vid.
Det som började med att det skulle vara en säsong blev 23 säsonger och det har ju hänt otroligt mycket under dessa år.
Vilken resa jag fått vara en del av, är väldigt glad & tacksam för detta.


Ett stort TACK till alla jag mött genom klubben och arbetat med!

Vetlanda GK är en del av mig och kommer alltid att så förbli!

Hälsningar

Erik Tejmark