Restaurangen i ny regi

Varmt välkomna säger vi till Green room och Malin & Mija

Restaurangen i ny regi, idag kan vi presentera våra nya entreprenörer i restaurangen 2021 och förhoppningsvis många år framöver. Varmt välkomna till Green room och Malin & Mija. Nedan kan du läsa deras egna ord:

 

 

På Skärtorsdagen slår vi äntligen upp portarna till ”golfrestaurangen” Restaurang Green room. Just nu är förberedelserna i full gång med allt som ska vara på topp tills vi öppnar.

 

Våra ordinarie öppettider är satta till 10-18 på vardagar och 9-17 på helger.

Under högsäsong, maj-augusti, gäller 9-19. Vi kommer finnas på plats från tidig morgon och då öppnar vi självklart upp dörrarna för morgonpigga, kaffesugna gäster.

Utanför restaurangens öppettider planerar vi för möjlighet att kunna köpa kaffe och smörgås vid kaffeautomaten i entrén.

 

Vi kommer att servera dagens rätt varje dag, à la carte, enklare rätter samt smörgås och fika. Vi kommer att variera vår meny ofta och är lyhörda för vad Ni vill ha. Oavsett om det är rejäl husmanskost till lunch, paj eller charktallrik till kvällen, eller en smörgås eller fika däremellan så ska ni alltid hitta det i golfklubbens Green room.

 

Vi tror, corona-tider till trots, att våren och sommaren 2021 kommer bli fantastisk.

Så snart vi fått klart för oss när klubbens tävlingar går av stapeln så bokar vi in lite fler event i kalendern. Vi tänker oss t. ex grillafton, musikquiz och andra temakvällar. Vår förhoppning är att Restaurang Green room ska vara en trivsam plats där alla ska känna sig välkomna.

 

Vi har kontrakt på att driva Green room fram till sista september, då hoppas vi att alla parter ska vara så nöjda att en förlängning känns självklar. / Malin & Mija.

 

Vilka är då vi?

Malin Gustavsson är utbildad kock och har efter 25 år i yrket kvar samma passion för att laga god mat. Blir ”nygammal på jobbet” då hon drev golfrestaurangen under några år i början av 00-talet. Kommer nu från Eksjöhovgårds värdshus i Sävsjö där hon varit uppskattad kock de senaste åren.

 

Mija Strid arbetade inom krogbranschen under 90-talet både i Sverige och utomlands, men utbildade sig sedan inom helt andra områden. Har tjänstledigt från sitt arbete som polis fram till september.

 

Nu längtar vi efter att möta er i Restaurang Green room, och så snart våra sociala medier är klara ser vi fram mot att ni besöker oss även där (återkommer när kanalerna finns tillgängliga). Vi ses i påsk! / Malin & Mija