Senaste nyhetsbrevet

Viktig info inför årets faktura!

Hej

Vi på golfklubben börjar vakna efter lite semestrar under jul & nyår.

Vad vi hittills kan se och framförallt när snön var borta så kunde vi inte se några skador på våra greener, vi hoppas alltså att vi kan bjuda på riktigt bra greener redan från start i år.

Nu hoppas vi också att Covid-19 kan avta lagom till säsongstart så vi kan genomföra lite fler tävlingar och andra trevliga tillställningar i år. Vi siktar bl.a på en golfvecka med flera tävlingar i sommar.

Vi kommer att skicka ut årets faktura i slutet av månaden och sista betalningsdag blir den sista februari.

Vi erbjuder delbetalning via Autogiro. Du som önskar Autogiro måste logga in på din internetbank och registrera ett ”medgivande” på Vetlanda Golf AB (Ej Golfklubben). Vid ev. betalarnummer eller dylikt kan du ange ditt personnummer. Detta måste göras senast 18 januari.

Har du under 2021 haft Autogiro och vill fortsätta med detta behöver du inget göra, utan en förlängning sker med automatik. För er som har autogiro dras avgiften under 10 gånger med början i slutet av februari.

Önskar du inte vara medlem eller vill ändra något i ditt medlemskap inför 2022 så hör av dig senast tisdag 18 januari.

Kansliet har telefontider, 0383-189 46, måndag – torsdag 08.00-15.00. (Lunchstängt 12.00-13.00) samt fredag 08.00-12.00. Du når oss även på info@vetlandagk.com.

Vi ses till våren!

Hälsningar

Åke Heindorff

Klubbchef

Vetlanda Golfklubb