Hej alla Gamla Grabbar!

Nyheterna följer i kronologisk ordning nedtill

210330
Glöm inte att betala in din avgift, 200:-, för medlemskapet och att spela golf på tisdagar.
I dagsläget är vi 83 som betalat. Fyra av er har dock missat att skriva in era namn så ni är anonyma. Detta är viktigt!
 Hör av er till Torbjörn Lager 0702346790 om ni vet att ni missat.

Tyvärr har pandemin ställt till problem och Svenska Golfförbundet har på inrådan från Folkhälsomyndigheten att från 1 mars införa tävlingsstopp i hela golfsverige. Vi vet inte när tävlings-stoppet hävs och när vi kan komma igång med våra tävlingar i spelprogrammet. Vanligt sällskapsspel är tillåtet och banan är varje tisdag från 6 april bokad för GG-medlemmar mellan kl. 9-12. Ni bokar er som vid en vanlig sällskapsrond, över Min Golf el till kansliet. Ni måste docka boka tid innan 21.00 på söndagskvällar, efter detta släpps de tider som inte är bokade till "allmänheten".

GG:s tävlings-/spelprogram kan starta upp först när Svenska Golfförbundet hävt tävlings-stoppet.  Vi hoppas att vaccineringar och andra åtgärder gör att vi kan komma igång fram till emot senvåren/sommaren.

Frivillighjälp (frivillighjälp)
Vetlanda Golfklubb har behov av frivilliga insatser från sina medlemmar för att ha en golfbana med hög kvalitét. GG:s styrelse har lovat att vi som GG-medlemmar ställer upp med insatser. Det kan röra sig om arbete på banan, städning, fastighetsskötsel eller annat. Arbetet kan handla om några timmar eller en halvdag och allt utifrån dina egna förutsättningar. Egentligen en trivsam samvaro med dina golfvänner.
Anmäl ditt namn och telefonnummer till golf kansliet så ringer de när det finns behov av någon insats.