Hej alla Gamla Grabbar!

Nyheterna följer i kronologisk ordning nedtill

 

13 juli 2021

Vi var nog många som höjde på ögonbrynen då den här inledningen (se ovan) dök upp på leaderboarden för en spelare i A-klassen. Hole-in-one på hål 1, ett par 5-hål och sedan 6 över på hål 2. Det visade sig dock vara ett feltryck😀

 

6 juli 2021

PÅMINNELSE!

Kom ihåg att anmäla dig till GG-resan 13-14/9 till Ringenäs GK. Anmälan går ut 15 juli.
Du ser mer info under länken ”Avslutningsresan”.

 

6 juli 2021

Inställd Höglandstour. Se mer under aktuell länk.

 

8 juni 2021

Dagen då vi äntligen fick spela GG-golf!

Vi gratulerar Gert Lindstam (A-klassen) och Siwert Samefors  (B-klassen) till seger i respektive klass.
Ps! Resultatlistan är förändrad eftersom tekniken ställde till det för gubbarna så att fel segrare utropades i B-klassen direkt efter tävlingen.

Ni ser Topp-tio under länken ”Tisdagstävlingarna”.

Den kompletta resultatlistan hittar du på Min golf

 

24 maj 2021

ÄNTLIGEN!

Tisdagen den 8 juni startar äntligen våra GG-tävlingar. Tidigare utskickat spelprogram gäller. Anmälan sker över ”min Golf” dock senast kl. 21.00 på söndagen före tävlingen. Digitalt scorekort gäller. Ange tee vid anmälan -spel från tee 56 alt 50 (tidigare 49) samt från 70 år även tee 44.

Styrelsen


30 mars 2021
Glöm inte att betala i din avgift, 200:-, för medlemskapet och spela golf på tisdagar.

I dagsläget är vi 83 som betalat. Fyra av er har docka att skriva i era namn så ni är anonyma. Detta är viktigt!
 Hör av er till Torbjörn Lager 0702346790 om ni vet att ni missat.

18 mars 2021

Tyvärr har pandemin ställt till problem och Svenska Golfförbundet har på inrådan från Folkhälsomyndigheten att från 1 mars införa tävlingsstopp i hela golfsverige. Vi vet inte när tävlings-stoppet hävs och när vi kan komma igång med våra tävlingar i spelprogrammet. Vanligt sällskapsspel är tillåtet och banan är varje tisdag från 6 april bokad för GG-medlemmar mellan kl. 9-12. Ni bokar er som vid en vanlig sällskapsrond, över Min Golf el till kansliet. Ni måste docka boka tid innan 21.00 på söndagskvällar, efter detta släpps de tider som inte är bokade till "allmänheten".

GG:s tävlings-/spelprogram kan starta upp först när Svenska Golfförbundet hävt tävlings-stoppet. Vi hoppas att vaccineringar och andra åtgärder gör att vi kan komma igång fram till emot senvåren/sommaren.

1 mars 2021
Vetlanda Golfklubb har behov av frivilliga insatser från sina medlemmar för att ha en golfbana med hög kvalitét. GG:s styrelse har lovat att vi som GG-medlemmar ställer upp med insatser. Det kan röra sig om arbete på banan, städning, fastighetsskötsel eller annat. Arbetet kan handla om några timmar eller en halvdag och allt utifrån dina egna förutsättningar. Egentligen en trivsam samvaro med dina golfvänner.
Anmäl ditt namn och telefonnummer till golf kansliet så ringer de när det finns behov av någon insats.